Webbinarium med genteknik-tema

dec 15, 2020

Bioresurs tackar museipedagog Sara Schesny och forskaren Thomas Källman vid Naturhistoriska Riksmuseet som bjöd på både föreläsning om intressanta tillämpningsområden för DNA-teknik och ett ”prova-på” av ett interaktivt skolmaterial vid måndagens webbinarium. Lärarna som deltog och provade det interaktiva materialet kring miljöövervakning hade många positiva reflektioner. När vi frågade: borde vi ha fler träffar som den här? blev svaret enhälligt JA! Sättet att mötas digitalt har blivit en naturlig del av mångas vardag. Det är svåra tider på många sätt, men just den här delen av möjligheter att få möta kollegor från olika håll i landet ska vi verkligen ta vara på även framöver – även efter pandemin. Vi på Bioresurs kommer alltså att bjuda in till fler träffar med olika teman framöver, så håll ögonen öppna framöver här på hemsidan eller på Bioresurs facebooksida.