Loading Events

« All Events

Webbinarieserie Hållbar livsmedelsproduktion

28 november kl. 16:00 - 17:30

Webbinarieserie om Hållbar livsmedelsproduktion

I samarbete med SLU uppmärksammar vi betydelsen av livsmedelsproduktion ur olika perspektiv med en webbinarieserie för ämneslärare. Lär dig mer om detta område som det händer mycket inom just nu. Det pågår utredningar om livsmedelsberedskap och vår tillgång till mat är högaktuellt, inte minst på grund av krig och naturkatastrofer i Europa. Karl Lundén och Cecilia Kronqvist vid SLU har planerat en spännande serie av föreläsningar med olika experter inom området:

Första tillfället för webbinarieserien är tisdag 28 november kl. 16-17.15, föreläsare är då Georg Carlsson (SLU) och fokus blir växtodlingens roll för livsmedelsproduktion. Andra tillfället är tisdag 12 december, då med Sigrid Agenäs (SLU) som kommer lyfta djurhållningens roll.

För det tredje och fjärde tillfället i webbinarieserien väntar vi beslut om datum ännu, men de kommer att ligga under den första delen av vårterminen (datum meddelas senare under hösten).

En länk till Zoom skickas ut några dagar innan respektive webbinarietillfälle. Anmälan gäller för hela webbinarieserien.

Välkommen!
Bioresurs och SLU 

Anmälan

Anmälan till webbinarieserien Hållbar livsmedelsproduktion med SLU 2023

Anmälan för de som vill delta i digitala webbinarier om hållbar livsmedelsproduktion

  • Kontaktuppgifter

  • Fyll i fälten och klicka på "Skicka". När du har skickat anmälan kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar din anmälan. Kontrollera särskilt noga att din e-postadress stämmer. Det är den vi använder om vi behöver kontakta dig.
    Bioresurs integritetspolicy https://bioresurs.uu.se/om-oss/integritetspolicy/

Details

Date:
28 november
Time:
16:00 - 17:30